2012. augusztus 11., szombat

Karakterek




Név: Sunshine Kate Uley
Kor: 17 év
– 1994 –

Lakhely: La Push
Kinéze
t: Félhosszú, festetett vörös haj, amit általában kibontva hord, vagy feltűzi. Szemei világoskékek, általában szemceruzával és szempillaspirállal festi ki, amivel természetes hatást kelt. Bőre fehér, arca hosszúkás és szeplős. Alacsony, és vékony teste mégis nőies. Kényelmes kissé elegáns, különleges ruhákat visel, több ’barátság’ karkötővel a kezén.







Az álom pasi

Paul Lahote

Mindenki számára csak bajos srácként ismert. A szülei válásáig meg volt a terve az életre, a jelentkezési lap, már ki volt töltve az építészeti főiskolába, de dühből nem tanult tovább, hatalmasat csalódott a szüleiben és ezzel akarta ezt nekik megmutatni. Aztán pár hónapig csak járta az utcákat és addigi régi ismerősével megszakított minden kapcsolatot. Majd húsz évesen átváltozott, második farkasként. A falkavezér alig tudta visszafogni, majd csatlakozott pár hónappal később régi legjobb barátja (Jared) is, aki kissé helyre billentette Pault, összedobtak egy közös autószerelő műhelyt és a munkából befolyó pénzből épített egy kis házat magának.




A Mama
Dr. Marie Uley












Az Öcsi

Adam Walker Uley

Egy tízéves szeretni való, kedves kissrác, Sunshine egyik legfőbb bizalmasa és a szíve csücske, még akkor is ha nem is vér szerinti testvérek. Hiszen Adam Marie legjobb barátnőjének a fia, aki egy autóbalesetben életét vesztette, mikor a fiú még csak három éves volt.









A legjobb barátnő, egykori lakótárs

Bernadett Taylor (Detti)
A tizenkilenc éves Detti már kiskora óta fest, anyukája ösztönzésére, aki rajztanár. Több kisebb versenyt megnyert, így ösztöndíjjal került be a művészeti egyetemre. Hat testvére van, szóval az otthoni élet számára sosem volt nyugis, mégis egy szerető és támogató család áll mögötte. Detty húgát Sunshine édesanyja mentette meg egy autóbaleset után, majd a szülők összebarátkoztak és így költözött össze a két lány Tommal, akit tizenhat éves korában látott meg először, és azóta oda van érte, persze ez egy idő után barátságba ment át, de az elmúlt pár hónapban, újra félre verdes a szíve, ha lakótársa elfelejt teljesen felöltözni.




A legjobb barát, egykori lakótárs

Tom Smith (Kovács Tamás)
Amerikába menekülő magyar művész palánta. Mindenki egy bunkó semmirekellő srácnak titulája első ránézésre, de mikor egy gitár kerül a kezébe és énekelni kezd csodákra képes. Apja mindenképp a családi vállalkozás folytatását tűzte ki számára célul, nem értékelte fia tanulmányi vagy művészeti eredményeit. Az édesanyja pedig tizenkét éves korában öngyilkos lett. Végül nagymama támogatásával tizennyolc évesen felült egy repülőre és meg sem állt Amerikáig. Majd Detty bátyával lakott együtt, de miután a srác elvégezte az egyetemet a húga költözött be a helyére és később csatlakozott hozzájuk Sunshine, akit húgának tekint és próbálja óvni mindentől. Különleges kapcsolatuk, a színtiszta barátságra épül...

Nincsenek megjegyzések: